ExpressVPN’s netværksbeskyttelsesfunktion holder dine data sikre, selvom din VPN-forbindelse uventet bliver afbrudt. Denne vejledning viser dig, hvordan netværksbeskyttelse fungerer i ExpressVPN-appen til iOS.

Bemærk: For iOS understøttes netværksbeskyttelse kun på iOS 14 og derover. Netværksbeskyttelse er også tilgængelig i ExpressVPN-appen til Android. ExpressVPN’s apps til Windows, Mac, Linux og routere har en lignende funktion, Network Lock.

Gå til…

Hvad er netværksbeskyttelse?
Sådan bruger du netværksbeskyttelse
CarPlay, AirDrop, Apple Watch eller mediecasting virker ikke

Hvad er netværksbeskyttelse?

En VPN hjælper med at sikre og anonymisere din netværkstrafik. Hvis ExpressVPN uventet mister forbindelse på din iOS-enhed, blokerer netværksbeskyttelsesfunktionen i appen automatisk forbindelsen til internettet. Dette beskytter din IP-adresse og andre følsomme oplysninger mod at blive eksponeret. Når din VPN-forbindelse er genoprettet, kan du tilgå internettet igen.

Bemærk: Hvis VPN’en er blevet afbrudt manuelt, vil netværksbeskyttelsesfunktionen ikke blokere internetforbindelsen.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Sådan bruger du netværksbeskyttelse

Som standard er netværksbeskyttelse aktiveret i ExpressVPN-appen til iOS for at holde dit internet sikkert.

Så snart din VPN-forbindelse bliver afbrudt, blokerer netværksbeskyttelse internetadgangen og viser dig en besked, der siger “Kan ikke oprette forbindelse”, “Opretter forbindelse” eller “Genopretter forbindelse”.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

CarPlay, AirDrop, Apple Watch eller mediecasting virker ikke

Netværksbeskyttelse kan forstyrre visse funktioner på dit Apple Watch eller din iOS-enhed, som ikke bruger et mobilnetværk, såsom AirDrop, CarPlay, mediecasting (AirPlay) og personlige hotspots, især hvis du bruger en ældre version af iOS. Hvis du har problemer med disse funktioner og bruger den nyeste version af iOS, skal du muligvis slå netværksbeskyttelse fra.

Sådan deaktiverer du netværksbeskyttelse

1. I ExpressVPN-appen til iOS skal du trykke på Valgmuligheder.
  2. Tryk på Indstillinger > Netværksbeskyttelse.
  3. Slå Blokér internet, når du ikke kan oprette forbindelse eller genoprette forbindelse til VPN’en fra.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen